× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Pályázat az Algyő Nagyközség tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére

|
2023. május 24. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2023. március 10. napján pályázatot írt ki a tulajdonában álló víziközművek koncessziós szerződés keretében való üzemeltetésére. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 19. napja 10:00 óra volt.

2023. május 22. napján 11:25 perckor - a víziközmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtásáról szóló 58/2013. (II.27.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 10. § (1) bek. a) pontja szerint - az Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete által a 114/2023. (IV.20.) Kt. határozattal megválasztott értékelő bizottság tagjai, közjegyző jelenlétében felbontották a pályázatot tartalmazó 1 db zárt borítékot.

Algyő Nagyközség Önkormányzata, mint ellátásért felelős a Korm. rendelet 7. § (3) bekezdésében foglaltaknak eleget téve, a közjegyző által felvett jegyzőkönyvben rögzített pályázó nevét - a jegyzőkönyv felvételét követő 3 napon belül - a honlapján közzéteszi.

A pályázó neve: Szeged Vízmű Zrt.

kapcsolódó anyagok: Közzététel pályázó nevéről

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×