× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Orvosi applikáció 18 év alattiaknak

|
2024. április 16. | Egészség, életmód

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal:

  • Gyermek Elsősegély Applikáció, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány jóvoltából, mely vészhelyzetek esetén gyors segítséget nyújt a gyermekes családoknak. ( www.mgya.org )
  • Semmelweis–help: egy olyan döntéstámogató eszköz,amelyet a SE szakemberei alkottak és egyedi ,hiteles orvosszakmai tudásbázis. Az applikáció abban segíti a felhasználót,hogy  az észlelt tünetek alapján mennyire súlyos egészségügyi problémával küzd, és milyen gyorsan kell orvosi segítséget igénybe venni.

Mindkét applikáció 18 év alattiaknak szól.

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×