× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Online szavalóverseny

|
2023. március 08. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre online szavalóversenyt hirdet Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából 6-14 évesek, 14-18 évesek és 18 év felettiek részére.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és visszaküldésével ( gyeviart@gmail.com ) lehet 2023. március 31-ig, mely elérhető a Gyevi Art Kulturális Egyesület honlapján: www.gyeviart.hu, a facebook oldalán és az algyői könyvtárban.

Szabadon választott verssel lehet nevezni.

Az online szavalóversenyen való részvételhez egy max. 3 perces videót kell elküldeni legkésőbb 2023- március 31-ig a gyeviart@gmail.com e-mail címre. A videón hangozzék el a versmondó neve, a vers címe és a teljes szöveg.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a versmondást fogják értékelni, nem a videó minőségét. Mobiltelefonnal történő rögzítéskor kérjük a készüléket fekvő helyzetbe fordítani!

Az értékelést 3 tagú zsűri végzi: minden kategória 1-3 helyezettje ajándékutalványban részesül.

Eredményhirdetés ünnepi gálaműsor keretében lesz 2023. április 11-én 17 órakor, az Algyői Könyvtárban.

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×