× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nem tudta bevenni az FKSE a Nyíregyházát

|
2014. november 18. | Sport

Vereséget szenvedett a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport kilencedik fordulójában az FKSE Algyő a Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza otthonában.

A több mint hatórás utazás negatív hatása különösen a védekezésben mutatkozott meg, ennek köszönhetően a hazaiak az első félidőben huszonkétszer találtak az algyőiek hálójába. A szerencse is elpártolt a csongrádiak mellől: a kapufák és a védett lövések is rendre az ellenfél kezében landoltak. Dankó Ervin fiai most is keményem küzdöttek, és a meccs folyamán többször is egy gólra faragták hátrányukat. A mérkőzés állását azonban nem sikerült megfordítaniuk, így pont nélkül utaztak haza.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 9. forduló: Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza – FKSE Algyő 39-32 (22-16)

Nyíregyháza, Bujtosi Szabadidő Csarnok, 200 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczi József.
FKSE Algyő: Kiss O. – Raffai 1, Zöldy 4, László 2, Szepesi 3, Valaczkai 3, Béleczki 1. Csere: Farkas (kapus), Deák, Ambrus 5, GAZSÓ 9, Pál, Kocsis 1, Varga, Bolvári 1, Teimel 2. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: “Tudtuk, hogy újoncként nem mi vagyunk az esélyesek Nyíregyházán, de természetesen most is nyerési szándékkal mentünk ki a küzdőtérre. Sajnos a védekezésünk az első félidőben nem állt össze. A szünetben sikerült rendeznünk sorainkat, és a második félidőben sokkal harcosabbak voltunk. A végeredmény nem igazán tükrözi a pályán zajlott küzdelmet.”

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×