× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megalakult a Suttogó Anyucik Csoportja

|
2023. február 15. | Egészség, életmód

A védőnők január hónapban elindították a helyi baba-mama klubot. Várandósokat és édesanyákat gyermekeikkel, kicsikkel és nagyokkal, lelkes édesapákkal egyaránt szeretettel várnak.

A találkozóknak nevet is adtak: Suttogó Anyucik Csoportja, mely megnevezés is magában foglalja a nők egyik erejét. A suttogás tudományát, az információk átadását amolyan puha, csendes módon. A Szeretnénk, ha kicsit könnyebben tudnánk kapcsolódni egymáshoz, ezzel is lehetőséget adva esetleges új kapcsolatok alakulásához nők, édesanyák között.

A csoport találkozóin lehetőség lesz kötetlenül beszélgetni, anya és nő társaitokat megismerni, gondolatokat megosztani egymással, informálódni, gyermekeiteknek játszani, közös időt tölteni együtt.

Veletek együtt, a ti igényeiteknek megfelelően szeretnénk a csoport tematikáját kidolgozni. Milyen témák foglalkoztatnak titeket, milyen, az élet fontos momentumairól beszélgessünk, hívjunk- e külsős előadót, beszélgető partnert egy-egy alkalommal? 

Néhány szabály, melyeket kérünk betartani:

  • Csak egészséges felnőtt és gyermek vehet részt a találkozón.
  • Étel fogyasztása nem megengedett, ezzel is tiszteletben tartva a különböző étrendek követését (gondolunk itt különféle allergiákra, intoleranciákra), illetve a hely tisztaságának megőrzése.

A csoport találkozójának első alkalma január 31-én, kedden volt a Faluház földszinti kistermében.

Védőnők

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×