× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: mesés gólokkal verte mumusát az Algyő

|
2015. március 24. | Sport
Az alsóházból menekülő SZVSE az első találatig remekül helytállt, majd az Algyő rutinos kiválóságai és lendületes cseréi eldöntötték a találkozót.

Labdarúgó megyei I. osztály 19. forduló: Algyő SK – Szegedi VSE 3-0 (0-0).

Algyő, 150 néző, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Szöllősi Ferenc, Takács János).
Algyő:  Szűcs M. – Szűcs K. (Koza 85′), Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Takács R., Pataki, Gyimesi (Mohácsi 63′), Bogdán (Podonyi 63′), Hadár (Kiss Be. 85′), Kohajda (Farkas Sz. 75′). Vezetőedző: Takács Zoltán.
SZVSE: Pluhár – Mácsai (Olajos 70′), Fülöp, Báló M., Nagypál, Kenderesi (Bagi 63′), Németh, Kiss Ba., Simon, Busa, Major (Tanács 70′). Vezetőedző: Berki István.
Gólszerző: Hadár A. (55′), Kohajda G. (64′), Mohácsi L. (76′)

Takács Zoltán: "Felőröltük az ellenfelünk erejét, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést."

Berki István: "Ha berúgtuk volna az adódó lehetőségeket, talán még a pontszerzésre is esélyünk lett volna. Az első algyői gólig jól tartottuk magunkat, utána gyorsan eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a hazai csapatnak!"
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×