× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: Mindkét algyői csapat versegét szenvedett

|
2015. március 14. | Sport

Nem tudott meglepetést okozni az EX-ON FKSE Algyő csapata az FTC ellen a férfi kézilabda másodosztály 18. fordulójában.

Az NB I/B-s férfi kézilabda-bajnokság 18. fordulójában az EX-ON FKSE Algyő az FTC –t fogadta, azzal a feltett szándékkal, hogy revánsot vegyen az őszi vereségért. Az első negyedórában kiélezett küzdelem zajlott a pályán, azonban a Fradi – kihasználva a hazaiak hibáit – a félidő végére háromgólos előnyt szerzett. A második játékrész eleje sem hozta meg a várt fordulatot. Az algyői fiúk több hétméterest is kihagytak, ezzel jelentősen megkönnyítették az ellenfél helyzetét. A végjátékban úgy tűnt, fordíthat még az eredményen a hazai gárda, de újabb elhibázott támadások után a mérkőzés végül ferencvárosi győzelemmel ért véget.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 18. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Ferencvárosi TC 27-31 (14-17)

Algyő, 150 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.
FKSE Algyő: Kiss O. – Ambrus 3, Raffai 3, Zöldy 3, GAZSÓ 9, Pál 1, Kardos 4. Csere: Farkas, Deák (kapusok), Szepesi, Kocsis, Miksi, Valaczkai 1, Teimel 3, Varga, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Megérdemelten nyert a Ferencváros. Egy ilyen dinamikus csapat ellen sokkal nagyobb elszántsággal és magabiztossággal kellett volna játszanunk. További kemény munka vár ránk az elkövetkező napokban."

Vereség a harmadosztályban

A Barok István vezette második számú együttes Kiskunfélegyházára utazott a hétvégén, de a kilencgólos vereséggel véget ért mérkőzés során nem termett babár az algyői gárdának.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport, 14. forduló: Kiskunfélegyházi HTK – FKSE Algyő II. 36-27 (18-14)

Kiskunfélegyháza, 100 néző. Vezette: Major, Takács.
FKSE Algyő II.: PALLÉR – CZIRJÁK 4, Pál Á. 2, ZSADÁNYI 4, Kiss, Morva, Engi 1. Csere: Stavri (kapus), Berta L. 2, Vörös 4, BERTA T. 5, Tóth 1, Pál V. 1, Bozsák, Pádár 2, Sárkány 1. Edző: Barok István.

Barok István: "Sajnos, ezen a délutánon ennyivel is jobb volt a hazai gárda. Bár a kapusaink jobban teljesítettek, az elöl elrontott labdákból vagy tíz ziccergólt kaptunk. Dolgozni kell tovább!"

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×