× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2021. szeptember 28. | Sport

Koncentrálniuk kell

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 2. forduló: QSM-Algyő – Kondoros 28–34 (15–18)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnoka, 50 néző.
Vezette: Horváth Z., Simó.
QSM-Algyő: Széll, Varga I. (kapusok), Míg 1, Fekete 2, Morva 2, Nagy F. 1, Tóth Á., Magyar 6, Baranyai, Czirják 1, Kádas 5/2, Temesvári 8, Godó 1, Pintér, Tóth B., Szilasi 1. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Erre a mérkőzésre ifjúsági korúakkal kiegészülve, teljes létszámmal tudtunk kiállni. A játékunk végig nagyon hullámzó volt, türelmetlenül és kapkodva kézilabdáztunk. A védekezésünk nem volt elég zárt, a támadásaink pedig pontatlanok voltak. Koncentráltabban kell játszanunk a következő mérkőzéseken.

Meglepetést akartak szerezni

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 3. forduló: Békéscsaba–Levendula - Hotel FKSE-Algyő 25–23 (15–13)

Békéscsaba, 600 néző.
Vezette: Bacs, Váltó.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Dobó – Szepesi 9/2, Csáki 2, Nikolayenko 1/1, Simon, Miklós 4, Németh 5.
Csere: Gadányi (kapus), Vass, Lovistyék, Zsilák, Farkas 2, Rózsa, Aracsi, Vér, Gercsó. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Csalódott vagyok, mert nyerni mentünk Békéscsabára. Érzékenyen érintett bennünket Nikolayenko korai kiállítása, de óriási szíve van a csapatunknak, teljesen mindegy, mennyien vagyunk, mindenki tudja, hogy mi a célunk. Meg kell még érnünk erre a feladatra, hogy az ilyen mérkőzéseket is megnyerjük. Bárhol szerezhetünk meglepetést, azt kértem a lányoktól, hogy mutassuk, meg, hogy tudunk győzni, mert nem szeretem, ha lebecsülnek bennünket.

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×