× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kecskeméten járt az Algyői Foltvarrók Köre

|
2014. június 19. | Kultúra
Idén is ellátogattunk Kecskemétre a Kecskeméti Regionális Foltvarró Kiállítás, Találkozó és Vásárra. A kiállításon megnéztük a szebbnél szebb alkotásokat, melyek között Izbékiné Cseuz Gabriella, A Tiszánál című textil képe is szerepelt. A találkozó alkalmával sok régi ismerőssel találkoztunk, újabb technikákkal ismerkedtünk meg. A vásáron pedig a legújabb méteráru készletet, foltvarró eszközöket vásárolhattuk meg pénztárcánkhoz mérten, a vásári szerzeményeket büszkén mutattuk meg társainknak.

A kecskeméti kirándulás után a foltvarró foglalkozásokon nagy izgalommal készülünk az V. Algyői Foltvarró Kiállításunkra, melyet június 7-én szombaton nyitjuk meg. Sok meglepetéssel várjuk a látogatókat. A kiállítás június 20-ig tekinthető meg.
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×