× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Jótékonysági ifjúsági programok a Wemsical szervezésében

|
2014. november 12. | Sport
Negyedik alkalommal rendeztünk jótékonysági gördeszka versenyt Algyőn. A 2014. szeptember 13-i rossz időjárás sajnos nem engedte meg, hogy a Tiszavirág utcai extrémsport-pályán bonyolítsuk le a programot, ezért az algyői Ifjúsági ház és a szomszédságában lévő edzőterem adott otthont a versenynek. A 30 versenyző 2 kategóriában, 16 év alatti és feletti korcsoportban indult. A gördeszkás fiatalok mindvégig nehéz és látványos trükköket mutattak be, szoros verseny alakult ki a végére. A kategóriák nyertesei értékes díjazásban részesültek a Garage Store illetve a Supra, a Krew és a Restless márkák jóvoltából. A program zárásaként a versenyzőket és a résztvevőket az Algyői Szőke Tisza Nyugdíjasklub tagjai által sütött kenyérlángossal vendégeltük meg. A verseny nevezési díjait, összesen 14 zsák ruhát, játékot és tartós élelmiszert – az algyői Egyesített Szociális Intézmény segítségével – nehéz körülmények között élő gyermekek és gyerekes családok részére jutattuk el. A gyűjtésben a Főnix Projekt csapata segédkezett.

A Wemsical – a Fatima Ház Alapítvánnyal és a Főnix Projekttel közösen – 2014. október 17-én szervezett ifjúsági jótékonysági estet, amelynek a szegedi Rongy Kocsma adott helyet. A program ideje alatt egy nagy doboz élelmiszer, 12 zsák jó minőségű ruha és 1 zsák játék gyűlt össze, amelyet a Fatima Ház Alapítvány juttat el a rászoruló családok részére. Az esten fellépett három előadó – a szegedi Réteg, az IFS, és az eNeNKá zenekar, illetve Dj GNU és Nyenyec – zenei szettjeivel szórakoztatta a közönséget, amelyet a Rádió Mi élőben közvetített.

Ezúton köszönjük a résztvevőknek a felajánlásokat és adományokat, továbbá támogatóinknak a rendezvények megvalósításában nyújtott segítséget!

Támogatóink voltak: Algyő Nagyközség Önkormányzata, Restless, Bitang, Szőke Tisza Nyugdíjasklub, Gyeviép Kht., Algyői Sportkör, Garage Store, Krew, Supra, Student Copy, Rádió Mi, People-WorkShop, SunBarz Ghetto Workout, Lusta Bítek, Fiatalok egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesület, Algyői Faluház és Könyvtár, Faluház Büfé és Kávézó, Főnix Projekt, Rongy Kocsma.

2014. december 13-án, közösen a Fiatalok egy Élhetőbb Környezetért Közhasznú Egyesülettel, a hagyományokhoz híven, karácsonyi ifjúsági estet szervezünk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A programról a decemberi Hírmondóban, illetve az internetes felületeken tájékoztatunk mindenkit.
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×