× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hibátlan a mérleg

|
2020. december 22. | Sport

A munkában hisz Farkas József vezetőedző és csapata, ez pedig idáig hibátlan mérleget eredményezett a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában.

Hét mérkőzést játszott eddig az FKSE-Algyő a női kézilabda NB II. Délkeleti csoportjában, és mind a 7-et megnyerte.

Farkas József, a lányok vezetőedzője elárulta, nagy az összhang a klubon belül, a kirakós minden darabja megtalálta a helyét. – Nagyon jó a csapat-összetétel, illeszkedünk egymáshoz abban, hogy mindnyájan a munkában hiszünk. A lányok maximálisan teljesítik az összes kérést, és hasonlóan hozzám, úgy vannak vele, hogy ha munkát adunk ki a kezünk közül, csak a tökéletessel elégszünk meg – fogalmazott Farkas.

Az FKSE-Algyő nagy skalpokat is begyűjtve játszotta le eddigi 7 mérkőzését a szezonban, amelyből az összeset megnyerte, illetve a második legtöbb lőtt góllal, és a legkevesebb ka­pott találattal rendelkezik a bajnokságban. Mind támadásban, mind védekezésben meccsről meccsre jó formát mutat a csapat.

Erre a teljesítményre a továbbiakban is szükség lesz, ugyanis jövőre már magasabb osztályban szeretnének szerepelni, ehhez pe­­dig a bajnokság megnyerése mellett más követelményeknek is meg kell felelniük. – Ahhoz, hogy automatikusan sikerüljön feljutni, nem elég mindössze a bajnokságot megnyerni. Mindenképpen veretlenül szeretnénk lehozni a szezont, mert csak akkor kerülünk feljebb egyenes ágon, ha a többi NB II.-es csoport nyertesei közül mi leszünk a legjobbak – foglalta össze a tréner.

Az FKSE-Algyő lányai tegnap edzettek utoljára idén. Most pihenő következik, ám január 13-án már kupameccset játszanak az első osztályú MTK ellen, és a tavaszi szezonkezdet előtt is vár rájuk két előrehozott találkozó az ünnepek után.

forrás: www.delmagyar.hu (T.A.)

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×