× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Felavatták a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen

|
2021. június 30. | Önkormányzat

Molnár Áron polgármester és Katona Antal, a Gyeviép Nkft. ügyvezetője felavatta a felújított és meghosszabbított hidat a tanösvényen.

Algyő Nagyközség Önkormányzata és a DALERD Zrt. közösen megkezdte a fokok kitakarítását az ártérben. Ennek célja az ártéren található pangó vizek Tiszába történő visszaterelése volt. Ennek keretében a tanösvényen szükségessé vált a gyaloghíd meghosszabbítása és felújítása. Ennek visszahelyezését méltó módon szerették volna megünnepelni: a hagyományokhoz híven egy sörös hordót gurítottak át rajta, amit utána csapra is vertek a Szent Anna Teraszon és a projektben résztvevőkkel közösen fogyasztották el.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×