× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Farsangi kézműves foglalkozás a Gyermekjóléti Szolgálatnál

|
2014. március 07. | Kultúra
Kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyermekek február 12-én délután: farsangi szemüvegeket, álarcokat díszítettek. Az elkészült művek gyönyörűek lettek, tükrözik a gyermekek kreativitását, szépérzékét. Míg a kisebbek díszítettek, a nagyobbak fánkot sütöttek és megvendégelték a foglalkozáson résztvevőket. A délután jó hangulatban, telt el. Jövőre is várok mindenkit szeretettel.

A Gyermekjóléti Szolgálat Családgondozójaként külön szeretném megköszönni Dávid Lászlónak, Varga Szilárdnak, Kocsonya Jánosnak és Laczik Zsoltnak, hogy időt és energiát nem sajnálva, segítettek a program megszervezésében és lebonyolításában.
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×