× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Csíksomlyó Magazin felhívása

|
2014. március 12. | Kultúra
A Csíksomlyó Magazin ebben az évben ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból különleges számmal készülünk idén. Szeretnénk összegyűjteni mindazokat az eseményeket, amelyek a csíksomlyói búcsújáráshoz kapcsolhatók. Kérem Önt, hogy legyen a segítségünkre abban, hogy megtaláljuk a környezetükben, azokat az embereket akik, közreműködnek a csíksomlyói zarándokutak szervezésében, akik segíteni tudnak abban, hogy élménybeszámolókat gyűjtsünk erről a nagyszerű eseményről.

Keresik azokat a személyeket, akik csíksomlyói zarándokútjuk során különleges élmények, fényképfelvételek birtokába jutottak, avagy imafelajánlásaik kéréseik meghallgatásra találtattak a Szűzanyánál.

A magyar nép történelmének fordulópontjain mindig számíthatott a Szűzanya közbenjárására. Bízunk abban, hogy küzdelmes napjaink eseményei közepette is imáinkat meghallgatja.

Figyelmét megköszönve, mihamarabbi válaszát és segítségét várja tisztelettel: Gulyás László, főszerkesztő

Csíksomlyó Magazin szerkesztőség e-mail: csiksomlyo.magazin@upcmail.hu; telefon: 0036-30-747-5953
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×