× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői Betlehem

|
2020. december 08. | Egyház

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület a Nőegylettel közösen az idei évben is elkészítette a település Betlehemét. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített bennünket abban, hogy a Betlehem elkészüljön. A Gyevi -ép vezetőségének, hogy szállító járművet biztosított a számunkra, Kovács Sándor mezőgazdasági vállalkozónak aki szalmabálákat biztosította , Ifj Bába Istvánnak aki az összeszerelésben, és a villany szerelésben is segítkezett. Terhes Tamásnak  és Sziráki Károlynak akik az összeszerelésben jeleskedtek. Természetesen azok a polgárőrök munkáját is akik részt vettek a Betlehem elkészítésében. Megköszönöm az Algyői Nőegyletnek , hogy berendezték és tetszetős dekorációt készítettek.

forrás: algyo.hu - algyo facebook oldal


Kapcsolódó galéria: Algyői Betlehem (6 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×