× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

"Ablak a múltra" fotópályázatot hirdet a Könyvtár!

|
2014. szeptember 14. | Kultúra

Algyő napja alkalmából kiállítást rendezünk Algyőhöz kapcsolódó fényképekből Ablak a múltra címmel, melyet Herczeg József, Algyő Nagyközség Polgármestere nyit meg.


Kategóriák:

  1. Algyő anno - Régi épületek fotói (már lebontott vagy átalakított épületek, jellegzetes vagy hivatali épületek – posta, könyvtár, művelődési ház, óvoda, stb.)
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) NEM megengedett a képen.
  2. Algyő akkor és most – régi utcaképek a jelenkorival együtt
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
  3. Kedvenc képem Algyőről – rendezvények, tájképek, tiszai fotók, stb.
    Beküldési feltétel: csak személyesen készített fotót fogadunk el, minimális utómunka (retusálás, photoshop, átszerkesztés) megengedett a képen.
A kiállítás 2 hétig tekinthető meg a Könyvtárban!

Beküldési határidő: 2014. szeptember 24., szerda, 18 óra

A kiállítás megnyitója: 2014. október 1., 10 óra, Könyvtár

Beküldési módok: személyesen nyomtatott formában vagy elektronikusan: bibl@algyo.hu

Részletek: www.algyokultura.hu; tel.: 517-170

A kiállítást csak megfelelő mennyiségű és minőségű beérkezett anyag esetén áll módunkban megrendezni. Megértésüket köszönjük!

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×