× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A hétvége sporthőse: Nokta Norbert, az Algyő ökölvívója

|
2014. december 09. | Sport

Kecskemét adott otthont a férfi ökölvívók 91. amatőr országos bajnokságának. Az eseményen az Algyő versenyzője, Nokta Norbert az 52 kilogrammos súlycsoportban bajnok lett. Oltványi Dávid tanítványa a fináléban pontozásos győzelmet aratott egy tatabányai ellen.

A 27 éves algyői ökölvívó, Nokta Norbert első nagy felnőtt sikerét aratta. Tavaly bronzérmes lett az 56 kilogrammban, ám ezúttal tudatosan felépítve magát fogyasztott le az 52 kilogrammra. Ez aztán meghozta a várt sikert az egyébként lakatosszakmával rendelkező és ebben a feladatkörben is dolgozó Noktának.

Nyolcan indultak az 52 kilogrammban, ez nagyobb létszám volt, mint a korábbi években, és ez egészen jó arány. Norbinak három mérkőzés jutott: először egy kecskeméti versenyzőt vert egyhangú pontozással, majd jött egy KSI-s, akivel szemben már szorosabb mérkőzésen 2:1-es pontozással nyert. Ez volt az az összecsapás, amely óriási lökést adott neki. Végül a döntőben a tatabányai Czifrik Jánost verte meg megint egyhangú pontozással. Egyelőre csak felhívtuk rá a figyelmet, hiszen rengeteg bizonyítanivaló van. Februárban a debreceni Bocskai-emlékversenyen megint jól kell szerepelni, de azt gondolom, kerettagként már számítanak rá. Norbi nehéz eset, mert „rugdosni" kell, de én megmutatom, melyik a jó irány, aztán ő eldönti, merre megy. Egy út előtte van ezzel az aranyéremmel – nyilatkozta a fiatal öklöző edzője, az 54 kilogrammos súlycsoportban háromszoros bajnok Oltványi Dávid.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×