× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

100 új könyv az olvasónak

|
2014. március 03. | Kultúra
2013-ban a Nemzeti Kulturális Alap és a Nemzeti Erôforrás Minisztérium támogatásával több, mint 200 ezer forint értékben bővíthette állományát az algyői Könyvtár a Márai III. program által. A kezdeményezés alapvető célkitűzése, hogy a magyar könyvpiacon megjelenő legfontosabb művek eljussanak a könyvtárak közvetítésével az olvasókhoz, így az algyôi Könyvtár közel 100 új kötettel gazdagodott. A Márai program célja a nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és határon túli magyar kiadók által megjelentetett könyvek eljuttatása minél szélesebb körű olvasói rétegekhez, valamint a kortárs magyar szerzők támogatása és megismertetése. A könyvek hamarosan kölcsönözhetők lesznek a Könyvtárban.

Várjuk szeretettel minden kedves olvasónkat!
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×