Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

A legnehezebb az a meccs, ahol tudod, hogy akár nyolc góllal is kikaphatsz, akkor is Te vagy a végső győztes. A mieink nem is feltett kézzel kezdték a sorsdöntő rangadót, elléptek 3-0-ra és egészen a 15. percig, mindig náluk volt az előny. Ott jött egy kilenc perces, rövidnek éppen nem nevezhető, zárlat és máris az előző idény bajnoka vezetett hét-kilencről, 12-9-re. A szünetig megőriztek belőle kettőt. A fordulás után úgy tűnt a győzelem is meglehet, mert a 48. minutumban 20-20 állt az eredményjelzőn, de a vége a hazaiaké volt, igaz a végjátékban két büntetőt is kihagytunk, de a kilenc gólos előnyből, hét megmaradt, s így kezdődhetett a pezsgőzés. Mert itt is beigazolódott az olimpiai bajnok Székely Éva elhíresült mondása: Sírni csak a győztesnek szabad! ( A vesztes ez esetben mosolyogva pezsgőzhet!)

Szarvasi NKK-FKSE-Algyő 29-22 (14-12)

Szarvas 100 néző, vezette: Bujdosó, Horváth-
FKSE: Dávid D.- Fejes, VELKY 5, HÓDI, Kozma 3, Dávid Zs. 1, ARCSI 5. Csere: Aradi (kapus), GERCSÓ 5, Draxler O. 3/2, Dankó, Faragó, Vér, Molnár. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítások: 8 ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/1 ill. 4/2.
Arany Zoltán. – Ki nem ugrál nem algyői, hej-hej! Gratulálok és köszönöm a lányoknak az éves munkát!

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.