Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

Molnár Áron, Algyő Nagyközség polgármestere is részt vett azon az egyeztetésen, melyet a térség vállalkozásainak fejlesztéséről, a Tram-train által is megerősítendő egységes agglomeráció gazdaságának fellendítéséről tartottak Hódmezővásárhelyen.

2018. május 15-én délelőtt Hódmezővásárhelyen találkozott három dél-alföldi település polgármestere. Márki-Zay Péter (Hódmezővásárhely), Botka László (Szeged) és Molnár Áron (Algyő) a térség vállalkozásainak fejlesztéséről, a Tram-train által is megerősítendő egységes agglomeráció gazdaságának fellendítéséről, a három település együttműködéséről egyeztetett. A települések közös célja a korrupció elleni fellépés, a fejlesztési lehetőségek megnyitása minél több helyi vállalkozás előtt, és az életminőség javítása a régióban. A tapasztalatcsere kiterjedt a projektek finanszírozási kérdéseire és az állami szabályozásban várható változásokra is. A találkozó közös ebéddel ért véget.

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.