Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

A Szegedi Hlladékgazdálkodási Nkft. értesíti Algyő lakosságát, hogy 2018. május 12-én szombaton lomtalanítást végez a település területén.

A LOMTALANÍTÁS ZAVARTALAN LEBONYOLÍTÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY AZ ELSZÁLLÍTÁSRA SZÁNT LOMOT, AZ ADOTT ÜRÍTÉSI NAPON LEGKÉSŐBB REGGEL 600 ÓRÁIG HELYEZZÉK KI AZ INGATLANOK ELÉ, ÚGY HOGY AZ A KÖZLEKEDÉST NE AKADÁLYOZZA.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lomtalanítás kizárólag a lomok elszállítására szolgál (pl. nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, ágybetét, rongy, edény, eszköz, stb). A későn kihelyezett hulladékok valamint, az építési törmelékek, komposztálható hulladékok, állati trágyák, veszélyesnek minősülő hulladékok (pl. akkumulátorok, vegyszerek, autógumik, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, TV-k, stb.) elszállítása nem áll módunkban.

LOMTALANÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ A (06-62) 425-231-ES TELEFONSZÁMON KÉRHETŐ, ILLETVE BUDAI ZOLTÁN 30-563-15-11-ES TELEFONSZÁMON.

Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft.

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.