Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

Nagyon fontos győzelmet aratott Kecskeméten a férfi csapatunk. Kovács István még tegnap azt nyilatkozta, hogy egész héten nagyon sokat beszélgettek erről a meccsről és a továbbiakról is, sőt ezt a beszélgetést még a mérkőzés előtt is folytatták.

A sors azonban összekuszálta a szálakat. Simon Bence egy támadásban rálépett ellenfele lábára, kifordult a bokája, így számára véget ért a rangadó. Ez megfogta a csapatot és a hazaiak elhúztak öt góllal (26. perc: 11-6), amiből a szünetig három gól előnyt meg is őriztek. A fordulás után Kiss Olivér állt a kapuba, s bár Miklós Geri is jól teljesített, a csapatkapitány sokat lendített a mieink játékán. Valaczkai és Molnár kipontozódott, de az utolsó tíz percre utolérték a hazaiakat, s végül nagy szívvel játszva behúzták a meccset az algyői legények.

KTE-automatika.hu- ContiTech FKSE Algyő 26-27 (15-12)

Kecskemét 300 néző, vezette: Rontó, Szanyi

FKSE: Miklós- BALDA 4, Gazsó 2, VALACZKAI 5, Simon, SÁNDOR 2, Temesvári 2. Csere: KISS O. (kapus), Molnár, Magyar, Kocsis 6/5, Dolezsál 1, Döme 2, Vancsics 1,Velky 2. Edző: Kovács István.

Kiállítások 6 ill. 16 perc. Hétméteresek: 2/2 ill. 7/5,

Kovács István: - A mérkőzés kezdeti szakaszában, Simon Bence kiválása, érzékenyen érintette é meg is fogta egy időre a csapatot. de azután fokozatosan magunkra találtunk, tapadtunk a vendéglátókra. Az utolsó tíz percben egy olyan érzelmi többlettel tudtunk harcolni, ami meghozta a vágyott sikert. A héten és még a meccs előtt is sokat beszélgettem a srácokkal, úgy tűnik nem hiába. Hajrá Algyő!

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.