Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

A cím duplán is igaz, mert egyrészt szombat délután a női ifink és a felnőttek is megverték a Lajosmizsét, ráadásul a „nagy csapat” még nem veszített pontot, az idény tizenkettedik meccsét is hozta.

Az ifisták új játékost avattak, Koltai Rebeka mindjárt a kezdőcsapatba került. Különösebb megerőltetés nélkül nyertek a mieink az utolsó előtti helyezett vendégek ellen.

FKSE-Algyő-Lajosmizsei UKC 33-19 (17-8)

Algyő 100 néző, vezette: Molnár, Szenteszki.

FKSE: Szabadkai Fejes 9, Ágoston 3, Benák 1/1, Simon 8/1, Koltai 3, Sávai 5. Csere: Koncz (kapus) Sobester 1, Korom 1, Dudás 1, Székesi 1. Balog. Edző: Almási Dóra.

Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2 ill. 5/4.

Almási Dóra:- Hosszú volt a szünet, össze kell még csiszolódni a lányoknak. Örülök, hogy Koltai Rebeka is csatlakozott a csapathoz. Simon Polett, Fejes Maja vezetésével megszereztük a tavaszi forduló első győzelmét, ehhez gratulálok a játékosaimnak. A védekezésen még dolgoznunk kell, sokallom a kapott gólok számát.

A felnőttek szorosabb első félidő után robbantottak. A három gólos előnyből percek alatt tíz lett közte és Arany Zoltán kedvére játszhatta azokat, Akik kevesebbet voltak pályán eddig. A padról nem láttunk igazi akaratot, de ezen a meccsen ez is elég volt.

FKSE-Algyő-Lajosmizsei UKC 35-23 (15-12)

Algyő 200 néző, vezette: Molnár, Szenteszki.

FKSE: DÁVID D.- DRAXLER 6, VELKY 5, DÁVID ZS. 3, KOZMA 4, Gercsó 4, ARACSI 5. Csere: Szabadkai (kapus) HÓDI 1, Csányi 2/1, Dankó 1, Fejes 1, Faragó 1, Molnár 1, Simon 1, Reigl. Edző: Arany Zoltán.

Kiállítások: 4 ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/1 ill. 3/1.

Arany Zoltán: - Az algyői klub egy nagycsalád. Kiss Olivér a férfi csapat kapitánya pénteken felhívta a figyelmünket az öt-egyes védekezésre, melyet ez úton is köszönünk Neki! Gratulálok a lányoknak.

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.