Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo


A Településképi Arculati Kézikönyv és a Településképi rendelet lakossági fórumára
Az Arculati Kézikönyv és a Településkép(védelm)i Rendelet készítésénél fontos szempont, a széles körű helyi támogatás, mert hosszú távon befolyásolja a lakókörnyezetet, a település épített és természeti környezetének alakulását.
A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29/A. § (1) és (2) bekezdése értelmében Algyő Nagyközség Polgármestere lakossági fórumot hív össze, melyekre szeretettel várjuk a település környezet alakítása iránt érdeklődő lakosságot, gazdálkodó és civil szervek képviselőit, vallási közösségeket!


A záró lakossági fórum időpontja:
2017. december 06 -án 16.00 órakor kerül sor,
az Algyői Polgármesteri Hivatal nagytermében.
(Kastélykert u. 40.)
Várunk minden kedves Érdeklődőt szertettel!


Molnár Áron - polgármester

 

kozmeghallgatas 20171206

 

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.