Algyő
...a Tisza virága

 

Újabb százszázalékos szombat
Megyei rangadót játszottak a lányaink, bár az ifiknél a rangadó szó kicsit erőltetettnek tűnik, lévén a vendégek a tabella utolsó helyén tanyáznak.

Mindkét meccset magabiztosan hozták a mieink, így nem borult a papírforma.
Az ifiknél:
FKSE-Algyő-Makói KC 36-20 (19-9)
Algyő 60 néző, vezette: Héjja, Kónya
FKSE: Koncz- Dudás 5, Fejes 7, Ágoston 4, Benák 5, Sávai 5/1, Korom 2. Csere: Sóberster 4, Túri 3, Balog 1, Bodor, Székesi, Mircse. Edző: Almási Dóra
Kiállítások: 0 ill.4 perc. Hétméteresek: 3/1 ill. 3/3.

A felnőtt meccsre már ráillet a rangadó szó. A vendégek elléptek 3-1-re, majd a mieink fordítottak 7-3-ra. Megint feljött a Makó 10-9-re, de a szünetre három gólos hazai előnnyel mehettek az algyői lányok.
A találkozó a második félidő elején dőlt el, amikor a hazaiak egy négy-nullás szériával kezdtek, s ezt a különbséget végig tudták tartani. Kemény, de sportszerű meccsen megérdemelt algyői siker született.
FKSE-Algyő-Makói KC 32-24 (16-13)
Algyő 100 néző, vezette: Héjja, Kónya
FKSE: Dávid D.- FEJES 3, VELKY 6, Kozma 1, Draxler O. 9/3, Gercsó 2, Aracsi 6. Csere: ARADI (kapus), VÉR 3, Reigl, Molnár 1, Faragó 1, Dankó. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítások: 8 ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 4/4.

Arany Zoltán: - Ebben a szezonban már játszottunk jobban, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Makó nagyon tudatosan lelassította a játékunkat. Kemény, férfias küzdelem folyt a pályán, gratulálok mindkét csapatnak a sportszerű játékhoz.