Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

Erősen leejtő hazai pályával találkoztak a rendkívül tartalékos ifijeink Újkígyóson.  Amikor sikerült ellépni a hazaiaktól (24 perc 9-15) jöttek a sípmesterek. Gondolom a büntetők aránytalansága sok mindent elárul. Így hiába vezetett szinte végig a csapatunk meg kellett elégednie az egy ponttal. De, és ez a fontosabb, az eddig perceket kapó fiatalok megmutatták magukat.
 
Feföldi István SE-FKSE-Algyő 37-37 (17-19)

Újkígyós, vezette: Major, Szűcs
FKSE-Algyő: Koncz- Dudás 11, Fejes 12, Benák 4, Balog 4, Mircse 1, Sobester 2. Csere: Szabadkai (kapus), Korom 1, Igaz 2, Székesi. Edző: Almási Dóra
Kiállítás nem volt, hétméteresek: 6/5 ill. 0.
 
Almási Dóra: - Sajnos a játékvezetők részéről a csapatok megítélése nem volt egyenlő, ez a büntetők számában is megmutatkozik. Sérülés, betegség miatt új felállásban játszottunk. Nagyot küzdött a csapat, gratulálok Fejes Majának és Dudás Dominak a gólerős játékhoz, külön öröm, hogy Balog Panna ilyen ügyesen helyt állt beálló pozícióban. Hétvégén nincs mérkőzésünk, így lehetőségünk lesz az elmúlt néhány hétben érkező játékosokkal gyakorolni.
 
A felnőttek meccsét is a fentebb említett két spori fújta, következetesen próbáltak segíteni a hazaiaknak, de akkora volt a két csapat közötti különbség ezen az estén, hogy csupán 12 percig volt partiban az újonc (5-5)
A lányok szép győzelemmel köszöntötték a szombaton 49 éves trénerüket.
 
Feföldi István SE-FKSE-Algyő 27-47 (14-21)

Újkígyós, vezette: Major, Szűcs
FKSE-Algyő: Aradi- Fejes 1, Dávid ZS. 2, Velky 2, KOZMA 2, DRAXLER 11/1, ARACSI 11. Csere: Almási (kapus) VÉR 8, REIGL 4, Szűcs 3, Molnár 1/1, Gercsó 2, Faragó. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítások: 8 ill. 12 perc. Hétméteresek: 8/6 ill. 2/2.
 
Arany Zoltán: - Szétfutottuk a hazaiakat és helyenként jól is kézilabdáztunk. Gratulálok minden játékosomnak. így kell hozzáállni az idegenbeli meccsekhez.

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.