Algyő
...a Tisza virága
 • 201712-tiszaparttel
 • kb slide 2017 nov
 • 201707-Tajhaz slide
 • 201707-furdo

Algyő Nagyközség Önkormányzata Algyő belterületén a 1771/49 hrsz. kültéri sportpályán az alábbi tevékenységek elvégzésére Algyői vállalkozót keres.

Kérem, árajánlatát legkésőbb 2017. április 19. (szerda) napig önkormányzatunkhoz eljuttatni e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és postai úton is (6750 Algyő, Kastélykert u. 40.) szíveskedjék.

A munkákra vonatkozóan további információ szerezhető: Berényi András, telefon: 20/449-0616, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A vállalkozási szerződés keretében a Vállalkozónak az alábbi munkákat kell elvégeznie: (az érintett telek területe: kb. 2.812,18 m2 (ebből a kézilabda pálya területe: kb. 1.405 m2, a gördeszka pálya területe: 1.407,18 m2)

 1. Mindkét pálya felületén a már meglévő aszfalt hibák kijavítása és rá 5 cm vastag új aszfaltréteg kialakítása (a gördeszka pálya elemeinek felszedése majd visszaszerelése minősítéssel)
 2. A kézilabdapályát 23x43 méteres szélességben, multifunkcionális kültéri akril borítással kell ellátni (ne tartalmazzon elaszticitást nyújtó gumiréteget), kézilabda, tenisz és 3 db streetball pálya felfestéssel
 3. A térvilágítás és a fák közötti zöld területen a pálya borítását sértő fák gyökérzetének feltárása, visszavágása
 4. 3 darab kb. 20x5 méteres labdafogó háló javítása, drót leszedése, fémváz festése új drótháló felszerelése
 5. Az oldalvonalnál új labdafogó háló felszerelése 1,5 méter magasságban 40 méteres hosszban műanyag borítású dróthálóval, 2 méteres oszlopközökkel
 6. A kézilabdapálya és a gördeszka pálya körül összesen 12 darab kültéri pad elhelyezése
 7. 4 darab Streetball palánk beszerzése és felállítása
 8. Teniszlabdaháló beszerzése a meglévő kosárlabda palánk tartószerkezetén háló rögzítési pont kialakítása
 9. Sirály utca sarkánál akadálymentes bejáró kiépítése a pálya megközelítése érdekében (kb. 20 méter hosszan, 1,5 méteres szélességében)

A vállalkozási szerződés megkötésének feltétele az Önkormányzat által benyújtani kívánt pályázat pozitív elbírálása, illetve szükség szerint közbeszerzési eljárás lefolytatása. Egyéb információ: Az ingatlan igény szerint a kiíróval egyeztetett időpontban a helyszínen megtekinthető.

Molnár Áron polgármester s. k. Algyő Nagyközség Önkormányzata

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.