Algyő
...a Tisza virága
  • kb slide 2017 maj
  • 201704-konyvtar feher virag
  • 201703-furdo kornyeke felirat  logo
  • 201702-Tajhaz slide

Algyő Nagyközség Önkormányzata sikeresen pályázott az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap terhére meghirdetett Falumegújításra és –fejlesztésre igénybe vehető támogatásra.

A 12,5 millió forint vissza nem térítendő támogatásból a Polgármesteri Hivatal, a Tájház és a Szolgáltatóház külső nyílászáróit cserélték ki, a homlokzatokat felújították, valamint a Szolgáltatóház homlokzatát hőszigeteléssel látták el. A munkák kivitelezőjét közbeszerzési eljárás során választották ki. A kivitelezést az orosházi Iványi Építőmester Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. végezte. A beruházás 2010. június 15-én kezdődött és szeptember 30-án fejeződik be.

A projekt megvalósításával tovább szépül Algyő főutcája, a Kastélykert utca.

Fenti pályázati lehetőségen túl az AKTV Kft. sikeresen megtartott versenytárgyalást követően az Iványi Építőmester Kivitelező, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel kötött szerződés szerint a Kastélykert utca 49. szám alatt meglévő ingatlant újította fel, alakította át szolgáltatóházzá. A projekt összköltsége: 36 millió forint.

A szolgáltatóház átadására az Algyő Napja programsorozat keretén belül: 2010. október 1-jén (péntek) 12.30 órakor kerül sor a Kastélykert utca 49. sz. alatt.

Az átadásra a sajtó képviselőit tisztelettel meghívjuk! A helyszínen interjúk, fényképek és felvételek készíthetők.

 

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.05.18.)