× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Továbbra sem megy a lányainknak

|
2018. november 12. | Migrált hírek

Hetedik meccsükön a hetedik vereségüket szenvedték el lányaink, ezúttal Kecskeméten. Ahol valljuk be őszintén, ki lehet kapni, hisz a hazaiak az előző idényben még a legmagasabb osztályban szerepeltek.

De. A Vasas ellen mutatott játék, a listavezető Göd otthonában való szereplés és a Hajdúnánás elleni egy gólos vereség után a vasárnapi meccs gólkülönbsége a fájó. Most viszont három olyan meccs következik, ahol meg lehet kezdeni a felzárkózást, lévén a tabella végén nem túl nagy a „pontsűrűség”.

Kecskeméti NKSE- Levendula Hotel FKSE-Algyő 36-24 (19-13)

Kecskemét 300 néző, vezette: Héjja, Kónya.
FKSE: Kőhalmi- Lovostyék 1, Zsilák 2, Draxler D., Mikó 3, Velky 3, SZEPESI 11/2. Csere: Hernádi (kapus) Vér, Gercsó 1, Aracsi 2, Bacsa, Bagi, Kozma, Rózsa. Edző: Avar György.
Kiállítások: 2 ill. 4 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 4/2.

Avar György: - Hitehagyottan, fegyelmezetlenül játszottunk és nem találtuk a játék ritmusát. Kapuban is borzalmasan bizonytalanok vagyunk.

 

További hírek

Az ínycsiklandó ételek mellett Kurucz Irma kezei alatt más különleges dolgok is kikerülnek a sütőből. Nem kizárólag használati tárgyak és díszek, de egyéb meglepetések is kisülnek, ha Alkotói-díjjal kitüntetett kézművesünk a hobbijának hódol. A háromgyermekes édesanyával beszélgettünk az általa készített apróságokról és annak technikájáról.

2024. március 19. | Kultúra Bővebben

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

×