× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rangadót nyertek a fiaink Debrecenben, avagy ez egy hosszú lépés volt

|
2018. szeptember 25. | Migrált hírek

A beharangozót azzal kezdtem, hogy a csapatunknak lépésről-lépésre kell haladni. Kezdődött egy elrontott végjáték miatti vereséggel, majd egy ragyogó végjátékú kupa döntetlen következett. Az eddigi utolsó lépés pedig, már a sikert is meghozta, úgy, hogy az elején is jól játszottunk (1-5), meg a végén is akkora előnyt szereztünk (22-26), hogy a hazaiak zsinórban lőtt három góljával sem értek bennünket utol. A Debrecen egész meccsen, csupán egyszer vezetett a 35. minutumban 15-14-re, de a többi időben mindig a mieinknél volt az előny.

Szóval ez már egy hosszú lépésnek számít, s remélem a srácok a siker után le is gurítottak az említett egy deci bor, két deci szóda kombóból.

Debreceni EAC NK KFT- ContiTech FKSE-Algyő 25-26 (13-14)

Debrecen 200 néző, vezette: Horváth, Simó.
FKSE: KISS O:- Balda 3, Németh, Dolezsál 2, Tóth, JOHN 9, Temesvári 1. Csere: VALACZKAI 5, Sunajko 3/1, Árpási 2, Magyar, Szabó 1. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 4 ill. 14 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 1/1.

Herbert Gábor: - Nagyon örülünk a győzelemnek, mert nagyon fontos lépést tettünk ma a csapatépítés folyamatába. A meccs nagyon hasonlított a PLER elleni mérkőzésünkre. Jól kezdtük a találkozót, de sajnos a már megszokott ki nem kényszerített hibák és az üres kapus gólok miatt vissza hoztuk a meccsbe a hazaiakat és a félidő végén a harmadik két perces kiállításával, Németh Gábort is elveszítettük. A második félidőt kézben tartottuk, mindenki hozzá tett a közös sikerhez, de a ziccer hibáink miatt, az utolsó három percet, infarktus közeli állapotban éltem meg.

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×