× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Negyvenöt percnyi küszködés után, magabiztos győzelem

|
2018. október 15. | Migrált hírek

A mi csapatunknak mostanában nincs könnyű meccse. A fejlődésük ebben a szakaszában azt gondolom ez természetes. És milyen jó, hogy ebben az érési folyamatban, ha nehézségek árán is, de hozzák a győzelmeket. talán jó is volt, hogy a nyitó meccs végjátékában rangadót buktunk, mert azóta a küzdeni tudásra nem lehet panasz. És még azt is elbírja a gárda, hogy a csapatkapitánya NB I-es meccset fújjon szombaton délután, Balatonfüreden.

Megtehetik, mert a nagyon tehetséges Nagy Martin és a rutinos Gera Pali, egymást segítve támasztja meg hátulról a csapatot. Az első félidőben Gerának volt több védése, az utolsó húsz percben viszont Martin tornázta fel magát „nagybetűsre”.

És persze a csapatkapitány helyettes, az az Valaczkai Attila olyan formát mutatott, amit régóta várunk Tőle, tizennégy lövésből tíz gólt lőtt, s közben alapembere volt a védekezésnek. De ki kell emelnünk a beállós Tóth Józsit is, Aki eddig inkább védekezésben jeleskedett, most viszont támadásban is rengeteget hozzá tett a sikerhez. Na és Jacsa, vagyis Temesvári Jani. Ő csak a második félidő közepétől kapott lehetőséget, de ez nem zavarta és négy lövésből hármat bevert, valamint levette a pályáról a vendégek „hosszúpuskáját” az egykori szegedi Sutka Norbit.

Nagyot küzdöttek a fiúk, s a végjátékban bedarálták az egyre fáradó és beállósai nélkül érkező vendégeket (Sándor Ákos edzőként, Simotics játékosként szerepelt a Gyöngyös fellépésén)
Bár a két tréner idegrendszerét jelentősen megviseli ezek a meccsek, de amíg nyerünk, Ők is könnyebben hordják ki lábon az infarktust.
 
ContiTech FKSE-Algyő- Balassagyarmati Kábel SE 32-26 (15-15)

Algyő 250 néző vezette: Földesi, Halász.
FKSE: NAGY M.- Balda 2, Németh 5/2, TÓTH 5, VALACZKAI 10, Sándor 1, Sunajko 4. Csere: Gera (kapus), John 1, Dolezsál 1, Gazsó, Magyar TEMESVÁRI 3, Szabó. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 8 ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 0.

Herbert Gábor: - Sajnos jó jósnak bizonyultam, mert igen nehéz szülés volt. Az első félidőben a védekezés és a kapus összhang elmaradt a megszokottól, és a második félidő elején is jól kezdett a Balassagyarmat. Ekkor védekezést, de sokkal inkább védekezésbeli szemléletet váltottunk. Agresszívebbé váltunk és a kapusok is jobban segítettek minket. A támadó játékkal és a 32 lőtt góllal nagyon elégedett vagyok. Gratulálok a srácoknak

 

További hírek

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

2024. március 06. | Rendőrség Bővebben

×