× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Magabiztos győzelem, Lajosmizsén, ami a harmadik helyet éri

|
2018. október 09. | Migrált hírek

Az első elbukott parti óta folyamatosan fejlődik férfi csapatunk. Szombaton este megint idegenben nyertek, ezúttal meggyőző különbséggel. Letette névjegyét a csapatnál Nagy Martin a MOL-Pick Szeged harmadik kapusa és a másik szegedi fiatal Sunajkó Stefán is kitett magáért. Ez a siker azt jelenti, hogy a fiúk jelenleg hat ponttal a harmadik pozícióban várják a folytatást. Egyébként megjegyzem (ceterum censeo), az első két alakulatnak is hat-hat pontja van.

Mizse KC-ContiTech FKSE-Algyő 22-29 (12-17)

Lajosmizse 100 néző, vezette: Bába, Horváth.
FKSE: NAGY M:- Balda 2, Németh 4/1, Sándor, ÁRPÁSI 3, Valaczkai 2, SUNAJKÓ 10/4. Csere: Gera (kapus) SZABÓ 6, GAZSÓ 1, Temesvári 1, Magyar, Dolezsál, John, Tóth. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 10 iil. 6 perc. Hétméteresek: 2/2 ill. 6/5.

Herbert Gábor: - Először is köszönöm Prislinger Tibor önzetlen segítségét, a mai napra. Másodszor nagy gratuláció jár a nagybetűs CSAPAT-nak, mindenki kivette a részét a sikerből. Azt gondolom, a második félidei megingásunktól eltekintve, az történt a pályán, amire egész héten becsülettel felkészültünk

 

További hírek

2023. augusztusában a Horgásztavak üzemeltetését a Gyeviép Nkft. vette át. A vízmennyiség és a környezet javítása érdekében akkor jelentős munkálatok indultak meg, amelyet vízügyi és halgazdálkodási szakemberek segítettek.

2024. március 28. | Önkormányzat Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/00954-2/2024. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2024. március 30. – 2024. április 19-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2024. március 27. | Gazdaság Bővebben

A Magyar Vöröskereszt "Tedd a jót!" algyői alapszervezete húsvéti csomagosztást szervezett 2024. március 26-án. Az előre elkészített adományokkal 20 családnak tették szebbé az ünnepét, hiszen vannak, akik nehezen engedhetik meg maguknak a húsvéti finomságokat.

2024. március 27. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete nem támogatja az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola vezetője és a Szegedi Tankerületi Központ intézményi átszervezési törekvését.

2024. március 27. | Önkormányzat Bővebben

A Bartók Béla utcai és a Piac téri játszóterek új elemmel bővültek a gyerekek nagy örömére. Mind a két helyen drótkötélpályát alakított ki és épített meg a Gyeviép Nkft. A fejlesztésre 3,5 millió forintot költött Algyő Nagyközség Önkormányzata.

2024. március 26. | Önkormányzat Bővebben

×