× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda előzetesek

|
2018. november 16. | Migrált hírek

Akiket eddig még nem győztünk le

Igaz, csupán az előző idényben találkozott egymással a két alakulat, lévén korábban a Balmazújváros első ligás volt. Az előző kiírásban mindkét helyszínen az újvárosiak nyertek. A két meccs érdekessége, hogy az elsőn, Algyőn, Balda Ákos még ellenfélként lépett pályára, Temesvári „Jacsa” sérült volt és nem játszott. A visszavágón, már mindkét szegedi nevelés már a mi sorainkat erősítette.

Az idei kiírásban, mivel nyáron egy ponttal elmaradtak a feljutó Mezőkövesdtől, egy teljesen megfiatalított kerettel vágtak neki a bajnokságnak. Ez a mostani eredményeiken meg is látszik. Jelenleg öt pontjuk van és a kilencedik helyen állnak. Ennek ellenére egy nagyon jó alakulat lesz a mieink ellenfele szombaton este hattól. Például kettővel több gólt szereztek a hét mérkőzésen, mint a mieink, mi több kedden, Magyar Kupa mérkőzésen csak 35-32-re kaptak ki az első ligás Ceglédtől. erre hívta fel a figyelmet a csapatunk mestere is:

Herbert Gábor: - Egy nagyon fiatal és hajtós csapat érkezik hozzánk szombaton, Akik véleményem szerint nagyon megtervezett és jó kézilabdát játszanak. Ez jól látszik a lőtt góljaik számán, például a héten 32 gólt lőttek az első osztályú Ceglédnek a Magyar Kupában. Nagyon jól meg kell szerveznünk, mind a védekezésünket, mind a visszarendeződésünket. Bízom benn, hogy jobb támadó játékot nyújtunk, mint az elmúlt héten.
 
Hegy, vagy völgy következik?

Lányaink egy komoly hullámvasúton „utaznak” az idei bajnokságban. Bár eddig valamennyi meccsüket elveszítették, volt három olyan találkozó, ahol minimális volt a különbség. Most egy olyan csapat érkezik, amely eddig kiválóan szerepel, hat meccsen nyert és csupán egy veresége van, amit a nyitófordulóban szenvedett el a Kispesttől. Jelenleg a vesztett pontokat tekintve második, csupán a gólkülönbségével elmaradva a szintén 12 pontos Hajdúnánástól. Szóval nem lesz egyszerű a vasárnap este ötkor kezdődő találkozón. Így látja ezt a csapat trénere is.

Avar György: - Egy újabb nehéz ellenfél vár ránk. A hullámhegyek és a hullámvölgyek sorozatában, remélem, most a hullámhegy következik. Dolgoztunk, dolgozunk, hogy végre megszerezzük az első pontjainkat.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×