× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hajszálon múlt a pontszerzés, szoros csatában nyert a Hajdúnánás

|
2018. szeptember 24. | Migrált hírek

Nagyon összefogott csapatot ismerhettünk meg a vendégekben, türelmesen támadtak a nyitott védekezésünkkel szemben, igaz ebben partnerek voltak a játékvezetők is, Akik több vendég lépéshibát elnéztek, sőt volt olyan eset, amikor a vendégjátékos ötödik lépésénél ütköző Draxler Orsit állították ki. Szóval nem lejtett a pálya a hazaiaknak. Így nem csoda, hogy a vendégek mindig vezettek két-három góllal. Szünetig ebből megtartottak kettőt.
A fordulás után megint elléptek a hajdúságiak, de mínusz négyről hat perc alatt talpra álltak, lányaink (41. perc14-14), aztán még kétszer vezettek két-két góllal a vendégek, de 16-nál és 18-nál is utolértük Őket. Sajnos az „utolsó szó” a nánásiaké volt.
Az öt-egyes védekezés nagyon hatékonynak bizonyult, de a lövő százalékunk „katasztrofális volt”.
 
Levendula Hotel FKSE -Algyő- Hajdunánási SK 18-19 (10-12)

Algyő, 150 néző, vezette: Fehér, Répás.
FKSE: Kőhalmi – Lovistyék 1, Zsilák 1, Vér, Szepesi 7/3, Mikó 1, Draxler O. 4. Csere: Hernádi (kapus), Gercsó, DRAXLER D. 3, Aracsi 1, Bagi. Edző: Avar György.
Kiállítások: 4 ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 2/2.
Avar György: - Csalódottak vagyunk, mert az egyik pontért mindenképpen megharcoltunk, de még sem tudtuk itthon tartani. Nem egy magas színvonalú mérkőzésen hatalmas csata folyt, amiben azt gondolom, mindent megtettünk a pontszerzésért. Kell, hogy erősítsen bennünket, hogy tizenkilenc gólt kaptunk egy jó képességű Hajdúnánástól, de a támadásunk még hagy kívánni valót maga után.

Vereséggel kezdtek a leány ifik is

A Csongrádi Tigrisek péntek délután „kieresztették a körmeiket” és legyőzték Gera Pál csapatát

FKSE-Algyő -Tigrisek Csongrádi KSE 19-23 (9-11)

Algyő, vezette: Demus, Lengyel.
FKSE: Fodor- Túri 1, Dudás 5/2, Sóbester 1, Balog, MIRCSE 3, Szatmári 1. Csere: Matzurák 1/1, Vreczkó, PÉTER 7/3, Kiss, Székesi, Janecskó. Edző: Gera Pál.
Kiállítások: 2 ill. 6 perc. Hétméteresek: 8/6 ill. 3/3.
Gera Pál: - A rengeteg technikai hiba és a kihagyott ziccer megbosszulta magát.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×