× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Nyíregyháza legyőzésével élre ugrott a férfi csapatunk

|
2018. november 12. | Migrált hírek

Egy olyan csapatnak, amely minden meccset meg akar nyerni, soha sincs könnyű dolga, még akkor sem, ha az ellenfél nagyobb pont távolságra áll tőle. Ez a meccs is küzdelmes volt, főleg a második félidőben. Viszont az első harminc percben szerzett előny nem fogyott el a végéig. Nagy Martin 37 lövésből 15-öt megfogott, sőt Kiss Olivér is „kinézett” egy hetest. Mivel a Békés kikapott otthon a Balassagyarmattól, a csapatunk  a tabella élére ugrott.

ContiTech FKSE-Algyő- Nyíregyházi SN Kft 25-22 (16-11)

Algyő, 130 néző, vezette. Horváth, Simó.
FKSE: NAGY-BALDA 6, Németh 3/1, DOLEZSÁL 1, Tóth, John 3, TEMESVÁRI 5. Csere: Kiss O. (kapus), Magyar, Gazsó 2, Valaczkai 2, Sándor 2, Szabó 1, Árpási, Maróti. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 0.

Herbert Gábor: - Első sorban gratulálok a győzelemhez a csapatomnak, és köszönjük a klub utánpótlás csapatainak a szurkolást. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mert a második félidőben körülményesen támadtunk, rosszul reagáltuk le a nyíregyháza védekezés váltását. Hála Istennek a végén egy-egy egyéni felelősség vállalás, illetve Nagy Martin egész meccses teljesítményével meg szereztük a két pontot.

 

További hírek

Idén januárban a Nemzeti Művelődési Intézet alkotói pályázatot írt ki „Egyszer volt, hol nem volt” címmel a szakköri közösségek számára. Pályázni lehetett bármilyen ASzakkörön készített alkotással, amely a magyar népmesék világát, szimbolikáját, történeteit, mesefiguráit tükrözi vissza.

2024. március 18. | Kultúra Bővebben

Csaknem 5 milliárd 260 millió forint Algyő idei költségvetése, amelyet a februári ülésen fogadtak el a testület tagjai. Pozitívumként elhangzott, hogy ez az első olyan év, amikor a szolidaritási adó kevesebb, mint a nagyközségnek juttatott állami normatíva.

2024. március 14. | Önkormányzat Bővebben

A régi elemek új köntösben várják a mozogni vágyókat. Átadó beszédében Molnár Áron polgármester a mozgás fontosságáról beszélt. A parkot az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai próbálták ki először.

2024. március 07. | Sport Bővebben

Az Algyői Vízisport Egyesület toborzást tartott az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára.

2024. március 06. | Sport Bővebben

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

2024. március 06. | Rendőrség Bővebben

×