Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Algyő Napja
Algyő Napja

Algyő napja, a mi napunk!

Ebzárlat és legeltetési tilalom

A 2008. évi XLVI. tv. 51. § (3) bek. c) pontja valamint a 164/2008. (XII. 20.) FVM rendelet 8. § (1) (5) (6) bek.-re tekintettel, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Hatósági Főosztály 1. Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság CS-061/01/1450-4/2018. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2018. szeptember 29. – október 20.-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

Munkalehetőség

Az algyői Jura Ipari Parkban a Török Metals Kft. (Vastelep) keres betanított munkást. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36-70-2225838

Rangadót veszített Csabán a férfi ifink

Békéscsabai BDSK - FKSE-Algyő 30-25 (13-12)

Rangadót nyertek a fiaink Debrecenben, avagy ez egy hosszú lépés volt

A beharangozót azzal kezdtem, hogy a csapatunknak lépésről-lépésre kell haladni. Kezdődött egy elrontott végjáték miatti vereséggel, majd egy ragyogó végjátékú kupa döntetlen következett. Az eddigi utolsó lépés pedig, már a sikert is meghozta, úgy, hogy az elején is jól játszottunk (1-5), meg a végén is akkora előnyt szereztünk (22-26), hogy a hazaiak zsinórban lőtt három góljával sem értek bennünket utol. A Debrecen egész meccsen, csupán egyszer vezetett a 35. minutumban 15-14-re, de a többi időben mindig a mieinknél volt az előny.

Step by step, de ez most frontos lépés

A múlt szombati utolsó tizenegy percben elveszett rangadó után, a hétfői Magyar Kupa meccsen már egészen jól játszott a csapatunk. Főleg a végjátékban hozott sokat az Orosházán, s bár a döntetlennel kiesett, a lelkeknek jót tett az eredmény és főleg a mutatott játék.

Hajszálon múlt a pontszerzés, szoros csatában nyert a Hajdúnánás

Nagyon összefogott csapatot ismerhettünk meg a vendégekben, türelmesen támadtak a nyitott védekezésünkkel szemben, igaz ebben partnerek voltak a játékvezetők is, Akik több vendég lépéshibát elnéztek, sőt volt olyan eset, amikor a vendégjátékos ötödik lépésénél ütköző Draxler Orsit állították ki. Szóval nem lejtett a pálya a hazaiaknak. Így nem csoda, hogy a vendégek mindig vezettek két-három góllal.

5 6 7 8 9