Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Kézilabda előzetesek
Kézilabda előzetesek

Igaz, csupán az előző idényben találkozott egymással a két alakulat, lévén korábban a Balmazújváros első ligás volt. Az előző kiírásban mindkét helyszínen az újvárosiak nyertek. A két meccs érdekessége, hogy az elsőn, Algyőn, Balda Ákos még ellenfélként lépett pályára, Temesvári „Jacsa” sérült volt és nem játszott. A visszavágón, már mindkét szegedi nevelés már a mi sorainkat erősítette...

Karrier és vállalkozás kezdést segítő képzés, egyéni tanácsadás

A sikeres karriert segítő önismereti és önmenedzsment foglalkozások kezdődnek novemberben. A program során egyéni vállalkozás, cég indításához szükséges személyi tanácsadás is megvalósul. A program részvételi díja jelentős összeg lenne, azonban az EFOP pályázat keretében most az algyői 16-35 év közötti fiatalok térítésmentesen igénybe vehetik.

Közmeghallgatás

Közmeghallgatás a Faluházban 2018. november 14-én, szerdán 17 órás kezdettel. Molnár Áron polgármester és Algyő Nagyközség Képviselő-testületének tagjai szeretettel várnak minden érdeklődőt

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk az algyői lakosságot, hogy 2018. november 16-án pénteken, és november 19-én hétfőn az áramszolgáltatás időszakos hiánya miatt a felnőtt háziorvosi rendelőkben kizárólag sürgősségi ellátás történik.

Továbbra sem megy a lányainknak

Hetedik meccsükön a hetedik vereségüket szenvedték el lányaink, ezúttal Kecskeméten. Ahol valljuk be őszintén, ki lehet kapni, hisz a hazaiak az előző idényben még a legmagasabb osztályban szerepeltek.

Őszi lemosó permetezés

A Gyeviép Nonprofit Kft. őszi lemosó permetezést végeztet Algyő Nagyközség közterületein lévő faállományon 2018. november 12.-ei héten az éjszakai órákban.

A Nyíregyháza legyőzésével élre ugrott a férfi csapatunk

Egy olyan csapatnak, amely minden meccset meg akar nyerni, soha sincs könnyű dolga, még akkor sem, ha az ellenfél nagyobb pont távolságra áll tőle. Ez a meccs is küzdelmes volt, főleg a második félidőben. Viszont az első harminc percben szerzett előny nem fogyott el a végéig. Nagy Martin 37 lövésből 15-öt megfogott, sőt Kiss Olivér is „kinézett” egy hetest. Mivel a Békés kikapott otthon a Balassagyarmattól, a csapatunk a tabella élére ugrott.

5 6 7 8 9