Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Egy orfeumi este
Egy orfeumi este

Egy orfeumi este

Algyő kitüntetettjei

Az Algyő Napja rendezvénysorozat alkalmával tartott Ünnepi Képviselő-testületi ülésén Molnár Áron polgármester úr értékelte a testület eddigi közös munkáját, illetve átadásra kerültek kitüntetések és elismerő oklevelek. A díjazottaknak ezúton is szívből gratulálunk!

Némethné Vida Zsuzsanna kapta a nagyközség díszpolgára kitüntető címet - Kiválóságait ünnepelte Algyő

A nagyközség újrafüggetlenedését ünnepelték az Algyő napja rendezvénysorozat keretében. A képviselő-testület 15 kitüntető címet adományozott, Mucza Béla plébános tiszteletére pedig emléktáblát avattak.

Magabiztos győzelem, Lajosmizsén, ami a harmadik helyet éri

Az első elbukott parti óta folyamatosan fejlődik férfi csapatunk. Szombaton este megint idegenben nyertek, ezúttal meggyőző különbséggel. Letette névjegyét a csapatnál Nagy Martin a MOL-Pick Szeged harmadik kapusa és a másik szegedi fiatal Sunajkó Stefán is kitett magáért. Ez a siker azt jelenti, hogy a fiúk jelenleg hat ponttal a harmadik pozícióban várják a folytatást. Egyébként megjegyzem (ceterum censeo), az első két alakulatnak is hat-hat pontja van.

Test, Lélek, Szellem

Test, Lélek, Szellem

Áramszünet

Az NKM Áramhálózati Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a szolgáltatás minőségének javítása érdekében 2018.10.12. 07.30 – 15.30 közötti időszakban az alábbi területeken áramszünet várható:

Algyői ezüstérem a Sasok Kupán

Küzdelmes hétvégén van túl az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztály versenyzője és vezetőedzője, Zsarkó Dániel Péter.

3 4 5 6 7