Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Görög Ibolya előadása
Görög Ibolya előadása

EURÓPAISÁG - HITELESSÉG - PROTOKOLL

Tájékoztató

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2018. december 1. napján, szombaton a hivatal zárva tart.

Szelektív-hulladékszállítás

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019. január 1-jén (kedd) esedékes szelektív-hulladékszállítást következő szombaton, 2019. január 5-én (szombat) végzi Társaságunk.

Szombaton a háziorvosi ellátás szünetel

Tájékoztatjuk az algyői lakosságot, hogy 2018. december 1. napján, szombaton technikai okok miatt a felnőtt háziorvosi rendelőkben a háziorvosi ellátás szünetel, kizárólag sürgősségi ellátás formájában, szükséges esetekben, telefonon elérhetőek a háziorvosok.

Továbbra is pont nélkül

Szegény embert az ág is húzza, mondja a magyar közmondás. Nos, a női csapatunk egyik legrutinosabb, s a lövő sorunk legeredményesebb játékosa, munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudta segíteni csapattársait a „kiesési” rangadón szombaton délelőtt, Szentendrén. Mellesleg Viki a védelem egyik oszlopa is, lévén hármas védő. Ráadásul Draxler Orsi is a maródiak listáján van.

Közösen buktak el, egy már megnyert meccset

Rangadót játszottak a fiaink péntek este Kecskeméten. Az előjelek a hazaiaknak kedveztek, mert az „elő meccsen” a hazai kosarasok öt ponttal verték a Szedeákot az első ligában.

Pályázati felhívás költségalapú, lakhatás céljára szolgáló ingatlan 2 évre történő bérbeadására

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Komp u. 6. szám alatti üres, költségalapú, lakhatás céljára szolgáló ingatlan 2 évre történő bérbeadására

3 4 5 6 7