Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Tájékoztató az igazgatási szünetről
Tájékoztató az igazgatási szünetről

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2018. december 24. napjától 2019. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

Ünnepélyes megnyitó

Algyő Nagyközség Önkormányzatának nevében tisztelettel várunk minden érdeklődőt, az EFOP-1.2.11-16-2017-00045 ESÉLY OTTHON AZ ALGYŐI FIATALOKNAK PÁLYÁZAT keretében megtartásra kerülő ünnepélyes megnyitó rendezvényünkre.

Ég az első gyertya az adventi koszorún

Molnár Áron polgármester gyújtotta meg az első lángot, amely a karácsonyra való felkészülés, várakozás kezdetét jelenti.

Lucky John, avagy a csapat átlépve a saját árnyékát, az eddigi legnagyobb skalpot fűzhette az övére

Elég sok mindent beletettem a címbe, ezért megmagyarázom. Bár nem illik névvel „viccelni” a címben szereplő „Szerencsés János”, valójában John Andrist takarja, Aki szerintem algyői pályafutása eddigi legjobb teljesítményével igazi vezére volt a csapatnak a második félidőben. Igaz az elsőben volt egy másik vezér, Sándor Roli, Aki végre úgy játszott, ahogy én már az ideigazolása óta várom Tőle. (elnézést Roli kisajátításáért, de három évig játszott a csapatomban, a Ságváriban). Németh Gabi pedig végre lőtt, ahogy egy lövőtől elvárható és a hét gólján túl volt még vagy négy olyan kapufája, ahol a kapusnak esélye sem volt.

Útátjárók lezárása

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a tárgyi projekt keretében - az építési technológia miatt - az alábbi helyeken és időközökben szükséges az útátjárók teljes szélességű, időszakos (Megközelítőleg 1-2 óra egybefüggő időtartamra.) lezárása:

Végre győztünk

A tizedik fordulóban végre megtört a jég és női csapatunk, először járhatott körtáncot a meccs lefújása után a pálya közepén, bajnoki mérkőzésen. (a Magyar Kupában ugyanis egyszer már átérezhették a győzelem ízét, az utolsó fordulóbeli ellenfelükkel szemben).

Adventi Programok

Adventi programok

2 3 4 5 6